Jäseneksi

JÄSENISTÖ JA JÄSENEKSI HAKEMINEN
EGEFINDER:llä on oleskeluluvan omaavia varsinaisia jäseniä, ja kannatusjäseniä. Kaikki jäsenet voivat tasavertaisesti osallistua yhdistyksen tilaisuuksiin ja tapahtumiin ja saada kaikki jäsenedut. Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Turkin ja Suomen suomalaisia sekä Suomen ja Turkin turkkilaisia.  Me halutaan pysyä pystyssä. Sitä varten tarvitsemme uusia jäseniä. Tämä yhdistys on perustettu hyvälle tarkoitukselle. Annamme  mielellämme lisätietoja meistä. Kysykää pois. Meitä on tällä hetkellä 27 varsinaisjäsentä ja 4 kannattajajäsentä.
Jäsenyyttä haetaan lomakkeella, joka on saatavissa yhdistyksen verkkosivuilta (ks. alla). Hakemukseen, joka on käytännöllisintä jättää henkilökohtaisesti, on liitettävä seuraavat:

Varsinainen jäsen:
– Jäsenkaavake, passinkopio, 2 valokuvaa, oleskelulupa kopio tai turkkilainen kimlik kopio

Kannatusjäsen
-Jäsenkaavake, passinkopio, 1 valokuva
Turkin yhdistyslaki vaatii, varsinaisten jäsenten tietojen syöttämistä Turkin yhdistysrekisteriin internetin kautta. Kun oleskelulupa päättyy, jäsen siirtyy kannatusjäseneksi. Tarkistus tehdään vuosittain.
Kummallakin jäsentyypillä on oma numerosarjansa.
Varsinaisella jäsenellä on äänestysoikeus vuosikokouksella, kannatusjäsenellä äänestysoikeutta ei virallisesti ole.  Jäsenrekisterit säilytetään toimistolla. Tietoja ei jaeta kenellekään ilman ihmisen omaa lupaa.
Jäsenmaksu on varsinaisilla jäsenillä ja kannatusjäsenillä sama. Varsinaisilta jäseniltä peritään 10 TL (2,50€)rekisteröitymismaksu, jonka perii Turkin valtio Jäsenedut ovat kaikilla samat.

Hakemuksia otetaan vastaan ja tarvittavia liitekopioita passista ja oleskeluluvasta otetaan yhdistyksen toimistossa päivystysaikoina.
Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemuksen, jonka jälkeen hakija saa jäsenkortin maksettuaan jäsenmaksun.
Jäsenen liittymismaksu on 10 liiraa (2,50€) ja jäsenmaksu 90 liiraa (22,50€) vuodessa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 90 liiraa (22,50€) vuodessa, liittymismaksua ei ole.

JÄSENMAKSU
Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 10 liiraa (2,50€)
Varsinaisen jäsenen vuosittainen jäsenmaksu on 90 liiraa  2018
Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 90 liiraa (22,00€) vuonna 2018, ei liittymismaksua.
Huom! Jäsenilla ja kannatusjäsenillä on omat jäsennumerosarjat.
Huom! Uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun liittyessään jäseneksi Kuşadasıssa.

Rekisterin ylläpitäjä on Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys). Yhdistyksen kotipaikka on Kuşadası, Turkki. Turkin yhdistyslaki vaatii varsinaisen jäsenen jäsenhakemukseen, kopion passista, oleskeluluvasta, 2 valokuvaa.

Kannattajäsenistä vaaditaan kopio passista, 1 valokuva. Tietoja ei
luovuteta kolmannelle osapuolelle, noudatamme kaikessa toiminnassa
Turkin yhdistyslakia.

Yhdistyksen säännöt

JÄSENHAKEMUS

Tulosta lomake, täyte, allekirjoita ja lähetä meille vaikka sähköpostitse.
Lisätiedustelut: egefinder@egefinder.com

Yhdistyksen pankkitiedot:

Yhdistyksen nimi

Ege Finlandiyalılar Derneği

Yhdistyksen osoite

Davutlar Mah. Deniz Cd. Beyaz Ada Sitesi No 7
09400 Kuşadası – Aydın – Turkki
Puh: +905308298695
Whatsapp: +358443422500

PANKIN NIMI JA YHDISTYKSEN TILINHALTIJA

Türkiye İş Bankası – Ali ERGENE (puh. joht.)

TILINUMERO/IBAN

TR07 0006 4000 0013 0300 1571 67

BIC/SWIFT/ABA-KOODI

ISBKTRIS

Pankin osoite

Davutlar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:6/A-b Kuşadası – Aydın – Turkki

Kun teette tilisiirron niin pankki kulut ei kuulu yhdistykselle. Kun maksatte pankkitilillemme jäsenmaksua niin muistakaa kirjoittaa selitykseksi nimenne ja jäsenmaksu 2018. Esim. Matti Meikälainen, jäsenmaksu 2019. Muuten ei tule esille maksajan nimi.

Meidän yhteystiedot löytyy myös piirikuvernöörin (KAYMAKAM) nettisivulta. 226. rivi. http://kusadasi.gov.tr/kusadasi-dernekleri-listesi

Suomen Ankaran Suurlähetystön verkkosivulta löytyy meidän yhdistyksen yhteistiedot.  Täältä pääsette käymään verkkosivulla.