Matkailumessut pidetään Kusadasiissa 21.-24. Helmikuuta 2018

Matkailumessut pidetään Kusadasiissa 21.-24. Helmikuuta 2018. 
Sen järjestävät Kusadasin kunta ja GL Platform Fair -organisaatiot. Messut järjestetään Kusadasi Ephesus -kongressikeskuksessa.Kulttuuriministeriö, Egeanmeren kuntayhdistys, Kusadasin kunta, KODER ja Kusadasi Tourism Investors tukevat messua. Messuihin osallistuu 300 yritystä 25 maasta ja 15 000 kävijää 30 maasta. Messu rahoittaa myös KOSGEB.
Egeanmeren matkailualueen odotetaan odottavan valtavaa kansallista ja kansainvälistä huomiota. Tässä soveltamisalassa järjestetään myös Aegean Hotel Equipments Fair ja kolmas Egeanperheen Hospitality, Accommodation Technologies ja Out-of-Home Consumption Fair. Kusadasi on aivan innoissani, että rannikkokaupungin matkailumessu järjestetään ensimmäistä kertaa ja että Kusadasi on valittu paikaksi. Erityisesti GL Platform Fair -organisaatiot odottavat, että nillä messuilla käy monia osallistujia vierailulla.

Lähde: https://kusadasilive.com/event/coastal-aegean-tourism-fair-in-kusadasi/

http://egeturizmfuari.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.