Yhdistyksen tilannekatsaus

Avataan yhdistykselle pankkitili Turkkiin sitä varten haettiin allekirjoitusoikeus (imza sirküleri) Notaarilta 9.02.2018. Se on voimassa 3 vuotta ja hinta oli 231,52 Turkin Liiraa.

Tilattiin ja ostettiin käyntikortteja (1000 kpl) yhdistykselle. Se maksoi 118 Turkin Liiraa.

Internet domain ja webhotelli maksaa 155,23 Turkin Liiraa/vuosi

Kuittivihko ja leimasin maksoi 141,60 Turkin Liiraa.

Yhdistyksen puheenjohtaja maksoi ja maksaa edelleen omasta taskusta muut menot kuten matkakulut (Aydiniin ja Kuşadasıin, Akbük useita kertoja), internet (75 Turkin Liiraa/kk), tietokone, toimisto tarvikkeet, printer, värikasetit, Alanyaan kirjojen haku ja 100 v juhlan edustuskulut (70 €/2 hklö) matka (1100 km meno-paluu n. 600 Turkin Liiraa pelkkä polttoaine), hotellikulut (4 päivää/2 hlö, 700 Turkin Liiraa) , nettisivun valmistaminen ja ylläpito, yhdistyksen toimiston vuokra ja muut kulut, vesi, sähkö, puhelinkulut jne.  Toimistoa pyöritetään tällä hetkellä puheenjohtajan kodista erotetussa tilassa.  Näin ei voi toimistoa pitää ikuisesti. Toimisto tilan löytämisestä on keskusteltu mm. alustavasti  kaupungin varapuheenjohtajan Asravin kanssa. Kaupunki ei voi antaa meille täysin ilmaista tilaa. Ensi kesäksi olemme saaneet Kusadasin keskustasta ilmaiseksi kiinteistövälitystoimiston edessä olevan pihan jossa  voimme hoitaa kerran viikossa jäsen asioita ja informoida käymään tulevia ihmisiä lisäksi sinne voimme laittaa meidän yhteystiedot jos ihmiset haluavat ottaa yhteyttä muina aikoina kun emme ole paikalla. Osoite: Ada Panorama Emlak, Cumhuriyet mah. K. Bayramoğlu Sok. Paşo sit. No 3/B 09400 Kuşadası. Yhdistyksen puheenjohtaja  ja varapuheenjohtaja lahjoittaa itse maksamansa kulut yhdistykselle eli ei tule perimään niitä takaisin koskaan tulevaisuudessa.

Haluamme että tämä yhdistys pysyy pystyssä. Meillä on vaan 21 jäsen ja 3 kannattaja jäsen. Meillä on 290 Turkin Liiraa kassassa. Eli ei pysty sillä rahalla tekemään paljon mitään. Tarvitsemme muita tuloja ja lisää jäseniä.

Todellisuudessa yhdistyksen varat eivät riitä nyt alussa yhdistyksen toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Kovasti teemme töitä yhdistyksen tunnettavuuden ja kehittämisen eteen. Uskomme että työmme ei mene hukkaan ja siitä on kaikille jäsenille hyötyä ja apua. Toivomme että kaikki kertovat yhdistyksestämme eteenpäin. Nyt kaikki osallistukaa yhteiseen jäsenten hankinta kampanjaan!

10.02.2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.