Mainostaminen

TURKIN UUTISET TUKEE MEIDÄN TOIMINTAA!

Suomessa ja Turkissa asuville Suomenkielisille!
Turkin Uutiset halua että kaikkien ääni kuuluu paremmin jatkossa. He haluavat julkaista teidän alueiden uutisia. He haluavat auttaa kehittämään Turkin ja Suomen suhteita.

Turkin Uutisten kirjoittajien ja domainin omistajan visiona on saada Turkin ystäville ajankohtaista ja luotettavaa tietoa Turkista ja muista Turkkiin liittyvistä asioista. Sivun ja bloggaajien tarkoituksena on myös vahvistaa maiden välisiä suhteita entisestään. Suomella ja Turkilla on hyvät välit jo ennestään. Tämän sivun myötä luottamus ja maiden välinen yhteistyö on kasvusuunnassa. Suomesta matkustetaan paljon Turkkiin ja Turkissa myös asuu suomalaisia. Hienoa, että lukijat ovat löytäneet meidän sivumme. Joukkomme kasvaa koko ajan ja sen myötä tietoisuus Turkista lisääntyy.

turkinuutiset.fi sivun ovat ylläpitävät yksityishenkilöt. He yhdessä teekevät hyvää vapaaehtoistyötä ja haluavat antaa lukijoille entistä laajemmin tietoa Turkista. He kehittävät sivua koko ajan ja ottavat vastaan myös ideoita sen kehittelyssä. Voitte olla yhteydessä, jos haluatte kysyä jotain tai teillä on ideoita mitä haluaisitte lukea Turkin Uutisista.

Turkin Uutiset (domainin omistaja on Ali Ergene) tukee Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) joka rekisteröitynyt Turkin Kuşadasıin. Turkin Uutiset ei ole kaupallinen. Jos haluat mainostaa siellä tai julkaista artikkeleita ja näin haluat tukea Ege Finlandiyalılar Derneği (Egean Suomalaiset Yhdistys) niin ota yhteyttä yhdistykseen eli meihin: egefinder.com.

Mainokset tai artikkelit julkaistaan yhdistyksen kuittia vastaan. Kiitos Turkin Uutiselle että he tukevat meidän toimintaa.

Turkin Uutiset julkaisee mainoksenne lahjoitusta vastaan:

Pop Up 300x300px. 1000 euroa/kk

Header 1: 728×90 px. 1000 euroa/kk

Header 2: 728×90 px. 900 euroa/kk

Etusivun sivupalkki: 300×250 px. 800 euroa/kk

Artikkelin alkuun: 468×60 px. 900 euroa/kk

Artikkelin sisällä: 468×60 px. 900 euroa/kk

Artikkelin lopussa: 468×60 px. 800 euroa/kk

Itse Kirjoittamasi artikkeli: 600 euroa.

Meidän kirjoittama artikkeli: 1000 euroa.

Esimerkiksi tarvitset yksivärinen valmiin mainoksen tekstillä 728×90 px. 300 euroa.

Ota yhteyttä egefinder@egefinder.com