Muistakaa maksaa jäsenmaksu 2019

Hei,

Toivomme kaikille jäsenillemme oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2019.
Yhdistyksemme kasvu on odotettua vähän hitaammin mutta meille riittää kärsivällisyys ja halu. Meitä on nyt yhteensä 30 jäsentä. Meillä on nettisivu ja facebook ryhmä. Muistakaa seurata meitä. Yhdistys toimii edelleen minun antamassa tilassa. Tarvitsemme kipeästi oma tilaa. Samalla tarvitsemme lisätuloja ja jäseniä. Muistakaa maksaa jäsenmaksut 2019. Se on edelleen sama summa eli 90 Turkin Liiraa/vuosi. Me tarvitsemme paljon tarvikkeita. Esim. vuokrata oma tila, tietokone, netti, toimisto tarvikkeet, kirjoitin, mustetta, paperia, tuolit, pöydät, kirjanpito apu jne.
Pyöritämme Helenan kanssa yhdistystä. Se on hankala tällä kokoonpanolla. Eli brokratıa, veroilmoitus, kirjanpito, nettisivun ylläpitäminen jne.Jäsen papereiden hoitaminen vie paljon aikaa. Tarvitsemme kaikenlaisia apua. Suositelkaa yhdistystä kavereillenne että saamme lisäjäseniä ja apua.

PS: turkkilaisten jäsentenjäsenmaksu on 20 Turkin Liiraa/vuosi että yhdistys pysyisi pystyssä. Tarvitaan vähintään 16 hklö. Minä maksan omasta taskusta osan turkkilaisten jäsenmaksua kuten kaikille mainitsen. En halua että tulee väärinkäsitys.

Ystävällisin terveisin
Ali Ergene

Voitte maksaa jäsenmaksun pankkitilille tai henkilökohtaiseksi minulle kuittia vastaan. Muistakaa mainita nimenne erikseen että tiedämme maksajan. Turkissa ei näy tiliotteessa muuten maksajan nimi.

Yhdistyksen nimi/Dernek adı

Ege Finlandiyalılar Derneği

Yhdistyksen osoite/Dernek adresi

Davutlar Mah. Deniz Cd. Beyaz Ada Sitesi No 65 D 7
09400 Kuşadası – Aydın – Turkki

Puh: +905308298695

egefinder@egefinder.com

Whatsapp: +358443422500

Web: egefinder.com

PANKIN NIMI JA TILINHALTIJA/Banka adı ve yetkili

Türkiye İş Bankası – Ali Ergene

TILINUMERO/IBAN

TR07 0006 4000 0013 0300 1571 67

BIC/SWIFT/ABA-KOODI

ISBKTRIS

Pankin osoite/Banka adresi

Davutlar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:6/A-b Kuşadası – Aydın – Turkki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.